Følg os på Facebook

  • Facebook Page: https://www.facebook.com/pages/Den-Rytmiske-i-Nordkraft/179841762057298?ref=hl

Kontakt

Den Rytmiske i Nordkraft
Teglgaardsplads 1, niveau 7
9000 Aalborg

Tlf.: 98 16 70 77
Email: kontor@den-rytmiske-aalborg.dk
CVR nr.: 9958 7555

Kontortid

Mandag til torsdag: 10.00-15.00

Fredag: 10.00-12.00

Sprog/Language


Warning: Declaration of WorkforceController::display() should be compatible with JController::display($cachable = false, $urlparams = false) in /var/www/clients/i59060/den-rytmiske-nordkraft.dk/web/components/com_workforce/controller.php on line 72

Mads Kirkegaard

Mads Kirkegaard
COM_WORKFORCE_WFBACKvCardPrint
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Phone: 22 62 05 60 

I mine timer vil vi udforske saxofonen på det niveau, du er på, og på den måde skræddersy undervisningen til dine behov. Jeg vil få undervisningen til at variere og vi vil nå omkring forskellige musikgenrer. For mig er det vigtigt både at kunne lege, og være seriøs om musikken. Jeg er primært rytmisk saxofonist, men jeg har rødder tilbage i den klassiske skole.
 Derfor ved jeg, hvor vigtigt det er at arbejde med bl.a. sin blæseteknik, fingersætning og holdning, når man spiller, for ikke at få skader.
 Jeg giver gerne råd og vejledning til øveteknikker, og motivation for din videre udvikling, når dette bliver aktuelt.

Jeg spiller en masse musik, og jeg underviser fra begynder niveau til øvede. Jeg har spillet blæseinstrumenter og modtaget musikundervisning i 14 år. I disse år studerer jeg saxofon på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg, hvor jeg startede i sommeren 2013 på min bachelor i saxofon og ledelse af vokal musik.
 For mig, som underviser, er det vigtigt også at være udøvende musiker, og komme ud og opleve, hvordan musikerlivet virkelig fungerer.

Niveauguide