Verdensjælens opvågning - Fordybelse i den nye civilisation

Verdenssjælens opvågning (eller Verdenssjælens tilsynekomst) – Inspiration, nysgerrighed og venlige synteser Har du lyst til at udfordre dig selv og give din sjæl mere plads i dit liv og lade sjælen skabe et bevidsthedslaboratorium i dit liv? Er du klar til at gå længere ind i kærlighedens mysterium, føre den videre til syntese og lade din kærlighed berøre visdommen? Disse temaer er naturlige for Lucille Cedercrans i hendes bog, Indtryk fra ashrammen.                            Forløbet vil ikke køre som en studiekreds. Inspirationen hentes fra bogen og vil blive omsat til undervisningslektioner. Forløbet er opdelt, således det rækker over to år med tre weekender hvert år. Der vil blive refereret til en bred vifte af åndsvidenskabelige kilder, men hovedkilden vil være teosofien.                                                                                                                                                                  Der vil være en god tid mellem weekenderne, en tid tiltænkt til at lade tingene synke ned i din bevidsthed. Måske vil du opdage nye muligheder i mellemtiden, måske opfange nye interesser og se en forskønnelse af dine omgivelser. Nye inspirationskilder træder måske frem i dine drømme, og du oplever måske også mod til at tænke på nye og spændende måder.Det er ikke et krav, at du læser kapitlerne hver gang. Du er naturligvis velkommen til at deltage i kurset, som det passer dig, men ønsker du et rigt udbytte af kurset, anbefaler jeg, at du læser bogen igennem og derefter fordyber dig i kapitlerne, som vi gennemgår til hver weekend. På den måde er du bedre i stand til at stille de gode spørgsmål til de enkelte weekender.

Fordybelse i den nye civilisation

Vi undersøger mysteriet om vores energifelt, som tiltrækker og frastøder omkring os. Hvad er æterisk auraindflydelse? Kan arkitektur besidde en magnetisk energifelt? Kan begivenheder? Vi kigger på broen mellem det indre og ydre liv, og broen, som vi bygger mellem hinanden. Vil en ny stråle træde frem i fremtiden, ment til at berige os med en dybere forståelse af skønhed, visdom og ceremoniel vilje? Kan vi sammen skabe en syntesekvalitet?

Vi slutter af med at evaluere vores to år sammen. Hvad synes du, du kan tage med videre til din kommende livsperiode?Undervisningssted

Haraldslund
Kastetvej 83,
9000 Aalborg
Dildstuen lok. 3

Praktisk information

Hold nr:
231918
Første møde:
11.11.23 kl. 10:00
Sidste møde:
12.11.23 kl. 10:00
Mødegange:
2

Pris

Almen
DKK 680,00
Pensionist
DKK 576,00
Handicap
DKK 576,00
kontanthjælps-modtager
DKK 576,00
Arbejdsledig
DKK 576,00
Studerende
DKK 576,00
Unge 18- 25 år
DKK 576,00
 • Lørdag 11.11.23 kl. 10:00 - 17:10

  Sted: Haraldslund
  Kastetvej 83,

  Lokale: Dildstuen lok. 3

 • Søndag 12.11.23 kl. 10:00 - 17:10

  Sted: Haraldslund
  Kastetvej 83,

  Lokale: Dildstuen lok. 3

B. Kim Pedersen

Aftenskolen Nordkraft