Bestyrelse

Henrik VN

Henrik Vardinghus Nielsen (formand) 

Tidligere underviser ved Den Rytmiske i Nordkraft.  

Cand.mag. i kommunikation og sociologi og har en Ph.d. inden for organisatorisk læring. 

Aktiv musiker (trommeslager) både lokalt og landsdækkende. 

Mads Walther

Mads Walther-Hansen 

Lektor og studiekoordinator på Musik ved Aalborg Universitet, hvor han bl.a. underviser og forsker i musikproduktion og musikentreprenørskab. Er tidligere aktivt udøvende musiker (synthesizer og bas) og uddannet i Musikvidenskab og Etnologi på Københavns Universitet. 

Søren K

Søren Burholt Kristensen 

Daglig leder af KORMA og tidligere ansat på Skråen. Har siddet i bestyrelsen i ROSA – Dansk Rocksamråd, har været formand for ORA – Organisationen af rytmiske amatørmusikere, Ambassadør for Nordisk kulturfond og har været medlem af Statens Kunstfonds projektstøtteudvalg for musik. 

Har desuden været aktivt involveret i MUSAM samt engageret sig i en lang række projekter med fokus på udviklingen af vækstlaget indenfor rytmisk musik. 

Anne Mette

Anne Mette Strandgaard 

Uddannet på Det Nordjyske Musikkonservatorium. Underviser ved Den Rytmiske i Nordkraft i Sang, Kor samt ansvarlig tilrettelæggelse af for KOL-sang "Træk Vejret - Syng Dig Sund". Korleder for Musicaliber Showkor. 

Henrik Fevre Nørgaard Dagskoler , Fællesang

Henrik Fevre Nørgaard 

Uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium. Underviser ved Den Rytmiske i Nordkraft. Underviser i sang, Kulturvitaminer, Dagskolehold for borgere med stress og andre udfordringer, Sammenspil for borgere med mentale handicap. 

Fungere som aktiv musiker med både band og solo karriere. 

Susan R

Susan Roulund 

Kim Pedersen

Kim Pedersen

Underviser ved den Rytmiske i Nordkraft i filosofi og teosofi. Tilrettelægger og igangsætter af Aalborg Oplysningsforbund der senere fusionerede med Den Rytmiske i Nordkraft. 

Tidligere medlem af forretningsudvalget i Dansk Oplysningsforbund samt i bestyrelsen for Region Nordjylland under Dansk Oplysningsforbund. 

Birgitte Bisgaard

Birgitte Bisgaard (suppleant)

Underviser ved Den Rytmiske i Nordkraft- arbejder med dans, koreografi, performance og teater både som danser, koreograf.  Underviser i salsa og danceenergi på Den Rytmiske I Nordkraft og har desuden været aktiv i skolens mentale kursusflade..  

Medansvarlig for Den Rytmiskes danseprogram. Daglig leder af Dansekraft og arbejder freelance med dans som underviser mm.