Praktiske informationer

Opstart: Uge 6 med start mandag d. 5. februar 2024, hvor andet ikke er anført.

Den Rytmiske følger Aalborg Kommunes feriekalender.

Lektionslængde: 1 lektion svarer til 45 min, + evt. indlagt pause på 10 min.

Ferie: Vores ferier følger skolernes ferieskema i Aalborg Kommune, hvis ikke der erstattes timer eller forefindes anden aftale.

Instrumenter: Medbring eget instrument, ledninger og trommestikker. Klaver, trommesæt og forstærkere er tilgængelige i vores lokaler, men det vil være en fordel, hvis du har adgang til disse instrumenter mellem undervisningsgangene, så du kan øve på de ting, du bliver præsenteret for i undervisningen.

Kontorets Åbningstider: Mandag til torsdag kl. 10.00-15.00, fredag kl. 10.00-12.00

Young & Strong: Vi tilbyder Aalborg kommunes reducerede pris på abonnement i Folkeoplysningen til unge mellem 18-25 (begge år inklusive).

Det er en forudsætning, at du bor i Aalborg Kommune, og abonnementet er kun tilgængelig så længe "Young & Strong" kampagnen kører, pt. til juli 2025, hvorefter medlemskabet automatisk vil overgå til almen pris.

Se mere om regler for tilskud og om du er berettiget her: https://fokus-folkeoplysning.dk/praktisk-info

Fotos: Den Rytmiske anvender fotos, lyd og billedoptagelser af kursisterne på hjemmesiden og i programmet. Meddel venligst til kontoret, hvis du ikke vil have at vi benytter billeder af dig i vores informationsmateriale.

Parkering: Der kan parkeres mod betaling følgende steder:

  • Friis
  • Kjellerups Torv v/Jazzcenteret
  • Danish Crown
  • Kulturen v/Musikkens Hus
  • Sauers Plads
  • Østerbro Parkering v/Kompas Hotel

Persondatapolitik: Den Rytmiske i Nordkraft overholder de gældende regler for opbevaring af persondataoplysninger. Se vores hjemmeside www.den-rytmiske-nordkraft.dk

Du kan læse vores persondatapolitik her